Vreemde Gasten Amersfoort logo

Aanmelden kunstenaar

Wat leuk dat u zich wilt aanmelden als kunstenaar voor Vreemde Gasten op 3 & 4 oktober 2020!

Op deze pagina geven wij een overzicht van de belangrijkste criteria die er aan deelnemende kunstenaars worden gesteld. Wanneer u besluit deel te nemen en het aanmeldingsformulier heeft ingestuurd, bekijkt een adviescommissie van deskundigen uit de lokale kunstwereld in hoeverre u aan de criteria voldoet. Als u geselecteerd wordt, dan wordt u aan een van de deelnemende locaties gekoppeld. Daarbij zoeken we naar de best passende combinaties. Als u als kunstenaar samen met een locatie-eigenaar zelf een combinatie aandraagt, dan zal de commissie die zeker in overweging nemen. Maar het biedt geen garantie dat het ook zo gaat gebeuren.

 

Aan welke criteria moet een deelnemend kunstenaar voldoen?

In de eerste plaats richt Vreemde Gasten zich op hedendaagse kunst, gemaakt door professionele kunstenaars die wonen en/of als kunstenaar werken in de regio Eemland (Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk en Woudenberg). Wij zoeken kunstenaars die beroepsmatig werken in de volgende disciplines: beeldhouwen, fotograferen, schilderen, tekenen, grafisch, audio-visueel, mixed media, design & vormgeving en overig (sieraden, textiel, keramiek, glas etc.). Ook eerdere deelnemers aan de KunstKijkRoute Eemland en aanstormend (pas afgestudeerd) talent uit de regio nodigen wij van harte uit om in te schrijven. We kijken naar een goede balans in het aanbod per categorie en de diversiteit van het totale aanbod. Uiteraard speelt de artistiek-inhoudelijke kwaliteit van het werk een belangrijke rol; de adviescommissie kijkt vooral naar vakmanschap, zeggingskracht, oorspronkelijkheid, innovatie, aantrekkingskracht, toegepaste technieken en nieuwe initiatieven/vormen.

 

Heeft u het bovenstaande doorgenomen en wilt u zich aanmelden?

Vul dan onderstaande velden in.
NB: aanmelding is alleen mogelijk via dit inschrijfformulier. Aanmeldingen die op een andere wijze binnenkomen worden niet in behandeling genomen.


(Wanneer uw werk tijdens de centrale overzichtstentoonstelling via ons verkocht wordt, maken we het geld graag z.s.m. aan u over. Dan is het fijn als we alvast uw bankgegevens hebben.)Andere social media:

Opleiding (als u autodidact bent, geef dit dan alstublieft aan):

Aantal jaren ervaring:

Exposities:

Soort werk:

Geschikt voor:

Korte beschrijving van jouw werk:

Benodigde ruimte*:

Mijn werk combineert goed met:

Verstuur fotobestanden van uw werk via WeTransfer:Aanvullende informatie:

Privacyverklaring* (aanvinken voor akkoord):