Vreemde Gasten Amersfoort logo

Aanmelden locatie-eigenaar

Wat leuk dat je je wilt aanmelden als locatie-eigenaar voor Vreemde Gasten op 1 & 2 oktober 2022.

Op deze pagina geven wij een overzicht van de belangrijkste criteria die er aan de deelnemende locaties worden gesteld. Als je je met je locatie aanmeldt, dan komt een lid van de werkgroep langs om de ruimte(n) te bekijken en de wensen en (on)mogelijkheden door te spreken. Als je geselecteerd wordt, koppelen wij je aan een kunstenaar. Daarbij kijken we naar de best passende combinaties. Als je als locatie-eigenaar samen met een kunstenaar zelf een combinatie aandraagt, dan zal de commissie die zeker in overweging nemen. Maar het biedt geen garantie dat het ook zo gaat gebeuren.

 

Aan welke criteria moet een deelnemende locatie voldoen?

In principe komen alleen locaties die binnen de eerste stadsmuur liggen in aanmerking voor deelname aan Vreemde Gasten 2022. Aangrenzende straten kunnen eventueel meedoen (met meerdere locaties bij elkaar), waarbij de voorwaarde is dat het aansluit op de overige locaties (lees: op korte loopafstand van elkaar) om een goede loopverbinding te creëren.

Er moet op de locatie voldoende ruimte zijn om kunstwerken goed zichtbaar en veilig te kunnen neerzetten of ophangen. Een locatie dient daarnaast goed toegankelijk en zonder gevaren te betreden zijn.

Heb je het bovenstaande doorgenomen en wil je je aanmelden?

Vul dan onderstaande velden in.

    Beschikbare ruimte*:

    Mijn ruimte combineert goed met:

    Aanvullende informatie:

    Privacyverklaring* (aanvinken voor akkoord):